Buka ménu utama


Cikanyéré nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cikanyéré
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Sukaresmi




Gnome-home.svg