Buka ménu utama

Cikanyéré, Sukaresmi, Cianjur


Cikanyéré nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cikanyéré
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSukaresmi




Gnome-home.svg