Ciketing Udik, Bantar Gebang, Bekasi

Ciketing Udik nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bantar Gebang, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan Ciketing Udik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBantar Gebang