Bantargebang, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia
(dialihkeun ti Bantar Gebang, Bekasi)

Bantar Gebang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bantar Gebang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega17,04 Kilométer pasagi
Pangeusi105.123 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.07
Désa/kalurahan-