Cilaku, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Cilaku nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cilaku

Peta lokasi Kacamatan Cilaku
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 52,52 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 101.662 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang