Cilaku, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cilaku nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cilaku
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega52,52 Kilométer pasagi
Pangeusi101.662 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.04

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit