Cilangari, Gununghalu, Bandung Kulon

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Cilangari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gununghalu, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa Cilangari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanGununghalu