Ciledug Lor, Ciledug, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Ciledug Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Ciledug Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiledug