Cilegon, Cilegon

kacamatan di kota Cilegon, Indonèsia

Cilegon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Cilegon

Peta lokasi Kacamatan Cilegon
Propinsi Banten
Kota Cilegon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 

Kota Cilegon, Banten

Lambang Kota Cilegon.png

Kacamatan: Cibeber | Cilegon | Citangkil | Ciwandan | Gerogol | Jombang | Pulo Merak | Purwakarta

Citakan:Cilegon, Cilegon


Nuvola filesystems folder home.png