Cimungkal, Wado, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cimungkal nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cimungkal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Dahlan



Gnome-home.svg