Buka ménu utama

Cipocok Jaya, Sérang

kecamatan di kota Sèrang, Indonèsia

Cipocok Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Cipocok Jaya

Peta lokasi Kacamatan Cipocok Jaya
Propinsi Banten
Kota Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 

Kota Sérang, Banten

Lambang Kota Serang.jpg

Kacamatan: Cipocok Jaya | Curug | Kasemen | Sérang | Taktakan | Walantaka

Citakan:Cipocok Jaya, Sérang


Nuvola filesystems folder home.png