Buka ménu utama

Ciranjang, Ciranjang, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Ciranjang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciranjang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciranjang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCiranjang




Gnome-home.svg