Ciranjang, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Ciranjang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Ciranjang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega34,81 Kilométer pasagi
Pangeusi77.865 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.05
Désa/kalurahan9

Wates WilayahÉdit

Kalér Kacamatan Mandé
Kidul Kacamatan Haurwangi
Wétan Kacamatan Cipatat jeung Haurwangi
Kulon Kacamatan Sukaluyu

[1]

AdministratifÉdit

  1. Kelurahan/Désa Cibiuk (Kodepos : 43282)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciranjang (Kodepos : 43282)[2]
  3. Kelurahan/Désa Gunungsari (Kodepos : 43282)[2]
  4. Kelurahan/Désa Karangwangi (Kodepos : 43282)[2]
  5. Kelurahan/Désa Kertajaya (Kodepos : 43282)[2]
  6. Kelurahan/Désa Mekargalih (Kodepos : 43282)[2]
  7. Kelurahan/Désa Nanggalamekar (Kodepos : 43282)[2]
  8. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43282)[2]
  9. Kelurahan/Désa Sindangsari (Kodepos : 43282)[2]

ReferensiÉdit

  1. Wikipedia Bahasa Indonesia
  2. a b c d e f g h i (id)Ciranjang diakses 1 Agustus 2015