Buka ménu utama

Ciranjang, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Ciranjang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Ciranjang

Peta lokasi Kacamatan Ciranjang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 34,81 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 77.865 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 9

Wates WilayahÉdit

AdministratifÉdit

  1. Kelurahan/Désa Cibiuk (Kodepos : 43282)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciranjang (Kodepos : 43282)[2]
  3. Kelurahan/Désa Gunungsari (Kodepos : 43282)[2]
  4. Kelurahan/Désa Karangwangi (Kodepos : 43282)[2]
  5. Kelurahan/Désa Kertajaya (Kodepos : 43282)[2]
  6. Kelurahan/Désa Mekargalih (Kodepos : 43282)[2]
  7. Kelurahan/Désa Nanggalamekar (Kodepos : 43282)[2]
  8. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43282)[2]
  9. Kelurahan/Désa Sindangsari (Kodepos : 43282)[2]

ReferensiÉdit

  1. Wikipedia Bahasa Indonesia
  2. a b c d e f g h i (id)Ciranjang diakses 1 Agustus 2015


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang