Talun, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia
(dialihkeun ti Cirebon Selatan, Cirebon)


Cirebon Selatan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Cirebon Selatan

Peta lokasi Kacamatan Cirebon Selatan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit