Gunungjati, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia
(dialihkeun ti Cirebon Utara, Cirebon)

Gunungjati nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cirebon Utara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.21

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit