Ciwaréng, Babakancikao, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Ciwaréng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakancikao, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciwaréng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanBabakancikao




Gnome-home.svg