Buka ménu utama

Crowne Plaza nyaéta rangkaian layanan hotél skala gedé tur layanan pinuh nu pasarna keur wisatawan bisnis sarta keur rapat jeung konvénsi. Mangrupa bagéan tina kulawarga mérek Grup Hotél InterContinental, nu kaasup Hotél jeung Résor InterContinental sarta Hotél jeung Résor Holiday Inn, sarta operasi di 52 nagara, biasana perenahna di puseur dayeuh, résor, atawa deukeuteun bandara gedé.

Crowne Plaza Hotels & Resorts
Rupa Upscale Hotels & Resorts
Industri Hotel
Ngadeg 1983
Nu ngadegkeun InterContinental Hotels Group (IHG)
Markas Global
Jumlah lokasi 390
Daérah layanan Global
Indung InterContinental Hotels Group
Ramatloka www.crowneplaza.com

Eusi

SajarahÉdit

Asalna mérekna "Holiday Inn Crowne Plaza", Holiday Inn Crowne Plaza Hotel munggaran di Amérika Serikat dibuka di Rockville, Maryland, taun 1983. Salila sawatara taun lilana, ieu mérek robah jadi rangkaian (chain) bébas (harita mah dipiboga kénéh ku Holiday Inn). Crowne Plaza Resort munggaran dibuka di Madeira, Portugal taun 1999. Crowne Plaza tuluy miboga rangkaian résor Isle of Capri Casino.

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit

GaleriÉdit