Buka ménu utama

Curug, Kandanghaur, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Curug nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Curug
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKandanghaur




Gnome-home.svg