Buka ménu utama

Curug nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Curug

Peta lokasi Kacamatan Curug
Propinsi Banten
Kota Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 

Kota Sérang, Banten

Lambang Kota Serang.jpg

Kacamatan: Cipocok Jaya | Curug | Kasemen | Sérang | Taktakan | Walantaka

Citakan:Curug, Sérang


Nuvola filesystems folder home.png