Curug Bitung, Nanggung, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Curug Bitung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nanggung, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Curug Bitung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanNanggung




Gnome-home.svg