Nanggung, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia


Nanggung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Nanggung

Peta lokasi Kacamatan Nanggung
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Camat -
Lega 135,25 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 87.220 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nuvola filesystems folder home.png