Buka ménu utama

Curup Guruh, Kotabumi Kidul, Lampung Kalér

Curup Guruh nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotabumi Kidul, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Curup Guruh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanKotabumi Kidul

Citakan:Kotabumi Kidul, Lampung Kalér


Gnome-home.svg