Dépok, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia


Dépok nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Dépok

Peta lokasi Kacamatan Dépok
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit

Citakan:Dépok, Cirebon