Buka ménu utama

Dépok, Darangdan, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Dépok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Darangdan, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dépok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanDarangdan




Gnome-home.svg