Buka ménu utama

Dadimulyo, Kota Kisaran Barat, Asahan

Dadimulyo nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kota Kisaran Barat, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Dadimulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanKota Kisaran Barat

Citakan:Kota Kisaran Barat, Asahan


Gnome-home.svg