Buka ménu utama

Kota Kisaran Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Kota Kisaran Barat

Peta lokasi Kacamatan Kota Kisaran Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Asahan Citakan:Kota Kisaran Barat, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png