Buka ménu utama

Dadisari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Wonosobo, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dadisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanWonosobo

Citakan:Wonosobo, Tanggamus


Gnome-home.svg