Buka ménu utama

Dalan Lidang, Lingga Bayu, Mandailing Natal

Dalan Lidang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lingga Bayu, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dalan Lidang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanLingga Bayu

Citakan:Lingga Bayu, Mandailing Natal


Gnome-home.svg