Buka ménu utama

Danamulya, Plumbon, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Danamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Plumbon, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Danamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPlumbon




Gnome-home.svg