Buka ménu utama

Danau Paris nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Danau Paris

Peta lokasi Kacamatan Danau Paris
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Singkil
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Singkil Citakan:Danau Paris, Aceh Singkil


Nuvola filesystems folder home.png