Buka ménu utama

Danau Sijabut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Batu, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Danau Sijabut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAir Batu

Citakan:Air Batu, Asahan


Gnome-home.svg