Buka ménu utama

Danau Teluk nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Danau Teluk

Peta lokasi Kacamatan Danau Teluk
Propinsi Jambi
Kota Jambi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Jambi Citakan:Danau Teluk, Jambi


Nuvola filesystems folder home.png