Danau Teluk nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Danau Teluk
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.71.06
Désa/kalurahan-


Citakan:Kota Jambi Citakan:Danau Teluk, Jambi