David Woodard (/ˈwʊdɑːrd/ ),[1] lahir 6 April 1964 di Santa Barbara, California, mangrupikeun konduktor sareng panulis orkestra Amérika. Anjeunna nyiptakeun konsép prequiem, atanapi musik anu ngiringan maotna hiji jalma.[2][3][4]

David Woodard
Woodard di 2020
Woodard di 2020
Gumelar6 April 1964 (1964-04-06) (yuswa 57)
Santa Barbara, California, U.S.
PagawéanKonduktor
Panulis
Gerakan literasiPostmodernisme
PasanganSonja Vectomov
Anak2

AtikanÉdit

Woodard dididik sacara pribadi, sareng di The New School for Social Research sareng Universitas California, Santa Barbara.

Nueva GermaniaÉdit

Ti saprak 2004, Woodard parantos ngalakukeun usaha kemanusiaan atas nami Nueva Germania, padumukan leutik Paraguayan.[5][6]

RujukanÉdit

  1. Roach, P. J., dkk., Cambridge English Pronouncing Dictionary, Édisi ka-17 (Cambridge: Cambridge University Press, 2006), halaman 563.
  2. Carpenter, S., "In Concert at a Killer's Death", Los Angeles Times, 9 Méi 2001.
  3. Rapping, A., Potrét Woodard (Seattle: Getty Images, 2001).
  4. Allen, M., "Décor by Timothy Leary", The New York Times, 20 Januari 2005.
  5. Epstein, J., "Rebuilding a Home in the Jungle", San Francisco Chronicle, 13 Maret 2005.
  6. Kracht, C., & Woodard, D., Five Years (Hanover: Wehrhahn Verlag, 2011).

Tumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca