Déarly Dave Sompie atawa Dirly (lahir 10 Désémber 1989) nyaéta runner-up Indonesian Idol 3 (2006). Dirly The Manado Baby nyaéta finalis Indonesian Idol pangorana asal Manado nu sakola kénéh di bangku SMU nalika milu audisi Indonesian Idol. Ti leuleutik, bakat nyanyi Dirly geus katempo. Nalika kelas 5 SD, manéhna meunang lomba Bintang Vokalia sa-Sulawesi Utara.

Daptar laguÉdit

Tumbu luarÉdit