Dolok, Padang Lawas Kalér

Dolok nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Dolok
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.20.02
Désa/kalurahan-