Buka ménu utama

Dukuh nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Kragilan, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Désa  Dukuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanKragilan



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745