Kragilan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kragilan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.04.11
Désa/kalurahan-