Buka ménu utama

Dukuhdalem, Ciawigebang, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Dukuhdalem nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciawigebang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhdalem
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCiawigebang




Gnome-home.svg