Buka ménu utama

Dukuhkarya, Rengasdengklok, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Dukuhkarya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rengasdengklok, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhkarya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanRengasdengklok




Gnome-home.svg