Buka ménu utama

Durén Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Timur, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Durén Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Timur




Gnome-home.svg