Buka ménu utama

Duri Pulo nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Gambir, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Duri Pulo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanGambir



Gnome-home.svg