Buka ménu utama

Kota Jakarta Pusat

kota di propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia

Jakarta Pusat nyaéta hiji kota di puseur Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Pusat wawatesan jeung Jakarta Utara, di beulah wétan jeung Jakarta Timur, di beulah kidul jeung Jakarta Selatan sarta di beulah kulonna wawatesan jeung Jakarta Barat.

Jakarta Pusat
80px

Lambang Jakarta Pusat
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Gambar:Locator Kota Jakarta Pusat.png

Peta lokasi Jakarta Pusat
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah - km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
8

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Muhayat
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://pusat.jakarta.go.id/

Jakarta Pusat mangrupa kota pangleutikna di DKI.

Daptar kacamatan:Édit

Tumbu luarÉdit