Buka ménu utama

Duri Selatan, Tambora, Jakarta Barat

Duri Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Duri Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanTambora



Gnome-home.svg