Tambora, Jakarta Kulon

kacamatan di kota Jakarta Barat, Indonèsia

Tambora nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Tambora
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
Lega5,4 Kilométer pasagi
Pangeusi234.994 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.73.04
Désa/kalurahan-