Buka ménu utama

Durian nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Bajenis, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Durian
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanBajenis

Citakan:Bajenis, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg