Buka ménu utama

Durian Banggal, Raya Kahean, Simalungun

Durian Banggal nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raya Kahean, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Durian Banggal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanRaya Kahean

Citakan:Raya Kahean, Simalungun


Gnome-home.svg