Buka ménu utama

Durin Simbelang, Pancur Batu, Deli Serdang

Durin Simbelang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pancur Batu, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Durin Simbelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanPancur Batu

Citakan:Pancur Batu, Deli Serdang


Gnome-home.svg