Pancur Batu, Deli Serdang

Pancur Batu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Pancur Batu

Peta lokasi Kacamatan Pancur Batu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 122,53 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 100.392 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Pancur Batu, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png