Buka ménu utama

Dusun Ulu, Ujung Padang, Simalungun

Dusun Ulu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Padang, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dusun Ulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanUjung Padang

Citakan:Ujung Padang, Simalungun


Gnome-home.svg