Buka ménu utama

Dwi Sri nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Suka, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dwi Sri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanSei Suka

Citakan:Sei Suka, Batu Bara


Gnome-home.svg