Sei Suka, Batu Bara

Sei Suka nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sei Suka

Peta lokasi Kacamatan Sei Suka
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Batu Bara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Batu Bara Citakan:Sei Suka, Batu Bara


Nuvola filesystems folder home.png