Buka ménu utama

Dwikora, Bukit Kemuning, Lampung Kalér

Dwikora nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bukit Kemuning, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dwikora
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanBukit Kemuning

Citakan:Bukit Kemuning, Lampung Kalér


Gnome-home.svg